UNOHTUMATTOMAT PURJEHDUSMATKAT YKSITYISILLE JA YRITYKSILLE.

Voit kerätä oman ryhmän tai voit lähteä mukaan vaikka yksin. Et tarvitse aikaisempaa purjehduskokemusta. Ammattitaitoiset suomalaiset kipparit huolehtivat veneen käsittelystä ja turvallisuudesta. Halutessasi voit osallistua aktiivisesti purjehdukseen ja oppia uutta, tai vain nauttia veneen kannella Kreikan saariston upeista maisemista.

Veneet ovat 49 – 51 jalkaisia erittäin hyvin varusteltuja korkeintaan 5 vuotta käytössä olleita tilavia veneitä. Kansiratkaisuissa on huomioitu auringonpalvojat. Veneissä on kahden hengen hytit joissa omat saniteettitilat ja suihkut sekä tilava salonki yhteisiä hetkiä varten.

HINNAT

Mukaan mahtuu – tilaa järjestetään tarvittaessa aina 80 lomailijalle.

Veneosuuden hinta vaihtelee venevarustamon antaman hinnan mukaan ja on 540,00 ‐ 620,00€ per henkilö/viikko kahden hengen hytissä. Hintaan kuuluu liinavaatteet, pyyhkeet, ammattitaitoisen kipparin, tervetuloillallisen sekä alati vaihtuvat upeat maisemat. Hinta ei sisällä lentoja.
Purjehduksella kerätään venekassa, josta maksetaan veneessä tapahtuvat ruokailut, makeavesi, polttoaine, satamamaksut, loppusiivous.

Varaa heti! Paikat täytetään varausjärjestyksessä.